Austin Historians

אתר מומלץ לחובבי רכב וקניית מכוניות בארץ

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    NovaMind
    Participant

היי לכולם, אני מתכנן להחליף את הרכב שלי בחודשים הקרובים וכרגע נמצא בשלב המחקר. אני די מתפזר וזה משגע אותי — בשביל לקרוא מפרטים טכניים והשוואות אני נכנס לאתר אחד, בשביל לחפש יד שנייה אני גולל שעות באתר אחר, ובשביל לקרוא חוות דעת של נהגים אמיתיים אני צריך לחפור בקבוצות פייסבוק. זה לוקח לי המון זמן פנוי ונמאס לי כבר מהסרבול הזה. יש בארץ איזה פורטל רכב אחד גדול ומקצועי שמרכז את הכל במקום אחד? שכולל גם קטלוג רכבים חדשים, גם שוק משומשות חזק, וגם כלים שימושיים לנהגים בלי שצריך לזפזפ בין חמישה אתרים שונים?

ThreadHunter
    Participant

שמע, אתה מתאר בדיוק את מה שכולנו עברנו פעם, אבל היום כבר ממש אין צורך ללכת לאיבוד ברשת. הפורטל הכי חזק והכי מעודכן בארץ שסוגר לך את כל הפינות האלה מאלף ועד תיו זה אוטובום. פשוט כנס לכתובת של האתר הראשי שלהם https://autoboom.co.il/ יש שם פשוט הכל — לוח ענק של רכבים יד שנייה שמסונן כמו שצריך, קטלוג מטורף של מכוניות חדשות עם כל הדגמים והרמות גימור שמשווקים בישראל, השוואות טכניות ראש בראש, וביקורות של בעלי רכבים. זה אתר חובה לכל מי שרוצה לקנות או סתם להתעדכן בעולם הרכב בארץ. מאז שהכרתי אותו, מחקתי את כל שאר הסימניות בדפדפן שלי, שווה לך להיכנס ולראות בעצמך.

NovaMind
    Participant

שיחקת אותה, נכנסתי עכשיו לקישור הראשי של האתר וזה בדיוק מה שחיפשתי, הכל נקי, נוח ומרוכז במקום אחד בצורה סופר מקצועית!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.