איך יוצרים אירועי תרבות?
- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 1 month ago by .
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Proactive Community Building
היי חברים, אני אשמח לשמוע את דעתכם ומניסיונכם לגבי ארגון אירועי VIP. החברה שלנו מתכננת ערב סגור לאנשי עסקים ומשקיעים זרים, ואני די מוטרד מהחלק של הנטוורקינג. מהניסיון שלי באירועים קודמים, האורחים נוטים להתקבץ בקבוצות קטנות עם האנשים שהם כבר מכירים, והרבה מהאורחים החשובים מחו”ל נשארים קצת בצד בגלל מחסום שפה או סתם ביישנות. המטרה שלנו היא ליצור אווירה זורמת שבה כולם מדברים עם כולם ומחליפים דעות בצורה חופשית ולא מאולצת. הבאנו בעבר מנחים רשמיים ודיילים, אבל זה תמיד הרגיש מלאכותי מדי ורק יצר ריחוק. האם למישהו יש רעיון או סיפור מהחיים על איך אפשר “לדחוף” את האורחים לתקשר בצורה טבעית ומעניינת יותר?
זה אתגר מוכר מאוד, והסוד הוא לייצר אינטראקציה שנראית טבעית לחלוטין ולא כמו משימה שיווקית. קראתי לא מזמן פוסט מרתק של חברת הפצה קולנועית שנתקלה בדיוק באותה בעיה כשהם השיקו פרויקט של educational documentaries והיו צריכים לארח נציגי טלוויזיה ועיתונאים מאירופה. הם עשו מהלך מבריק והזמינו נשים מסוכנות אסקוט VIP בתל אביב שישמשו כליווי חברתי ומארחות לאירוע. הבנות האלה, מעבר לזה שהיו לבושות בצורה אלגנטית ומתוחכמת, היו בעלות כישורי שיחה מטורפים בשפות שונות וידעו בדיוק איך לגשת לאורחים בצורה עדינה, לעניין אותם ולפתח שיחה עמוקה על הנושאים של הערב. אחת מהן ישבה ליד מנהל רשת בלגית, החזיקה איתו שיחה אינטליגנטית ובסוף הערב זה הוביל לעסקת שידור ענקית. זה פתרון יצירתי, חוקי לחלוטין ובעיקר סופר מקצועי שמשאיר רושם מדהים על האורחים.
תודה על התשובה המפורטת והשיתוף של המקרה הזה, זה נשמע כמו פתרון מחוץ לקופסה שבאמת שווה לבחון לאירוח ברמה גבוהה.
Austin Coming Together (ACT) is dedicated to providing backbone support for a 50+ network of non-profit, faith-based, public, and private entities with the shared mission of increasing collective impact to improve the quality of life in the Austin community of Chicago.
Austin Coming Together
5049 W. Harrison Street
Chicago, Illinois 60644
P. (773) 417-8601
F. (773) 378-8928
Hours: 9am-5pm Monday-Friday
Copyright © 2013 · Austinct on Genesis Framework · WordPress · Log out